Rok od nehody Dády Patrasové: Vyšetřování se konečně blíží ke konci

Přesně před rokem Dáda Patrasová havarovala, a to hned dvakrát za sebou pouze kousek od své vily na pražských Vinohradech. Nejdříve luxusním mercedesem nabourala zaparkované auto, potom ještě narazila do betonového zátarasu. Kontroverze tehdy vzbudil hlavně fakt, že hvězda dětských srdcí odmítla dechovou zkoušku.

Přestože je to už rok od osudné nehody, vyšetřování pořád nepřineslo žádné výsledky. Nicméně zanedlouho už by mohlo být v případu jasno. "Přípravné řízení je téměř kompletní. Předpokládám, že bude skončeno nejpozději do konce června 2023," prozradil TN.cz státní zástupce Richard Houdek.

[chooze:article;value:473594]

Čekání na výsledek vyšetřování

V říjnu policie oznámila, že nehodu vyšetřuje jako trestní čin. "Pražští policisté okolnosti této dopravní nehody vyšetřují, nicméně právo na poskytování informací si v této věci vyhradilo Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 10," řekl tehdy policejní mluvčí Jan Daněk.​

Před dvěma měsíci stále nebyl žádný posun. "V dané trestní věci stále probíhá vyšetřování. Přesné datum skončení vyšetřování policejním orgánem nyní nelze odhadnout," řekl v březnu redakci TN.cz Houdek.

Herečka má podle všeho stále řidičský průkaz. Po bouračce totiž tvrdila, že ho nemá u sebe. Nicméně zpěvačka si pořád stojí za tím, že auto bylo kvůli poškozené součástce motoru neovladatelné, jak zmínila na podzim.

[chooze:article;value:493791]

​Před třemi lety Dáda bourala jen o pár ulic dál. Tehdy podle informací policie měla 2,5 promile alkoholu v krvi a dostala za to 150tisícovou pokutu a zákaz řízení na 18 měsíců. Proto to vypadá, že by z toho tentokrát mohla vyváznout lépe, za odmítnutí testu za alkohol hrozí totiž pokuta 50 tisíc korun a dvouletý zákaz řízení.

Patrasová dál uniká spravedlnosti. Policie popsala vyšetřování:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.