Roman našel rodinu v bezvědomí. Osmiletou dcerku už nedokázali oživit

Tragická událost navždy poznamenala rodinu mladého Romana. Ten se v březnu vracel do svého domu ve Dvoře Králové, kde na něj čekal strašlivý šok. V koupelně našel tři bezvládná těla, jeho manželka a dvě dcery se z rozbitého plynového kotle přiotrávily oxidem uhelnatým. 

"Bohužel Anežku se po nalezení již nepodařilo oživit. Malá Majda má trvalé následky a její maminka trpí poruchami paměti s nejistou prognózou na uzdravení. Jediný, kdo na všechno zůstal, je tatínek, náš kamarád Roman," popsali Romanovi přátelé tragickou událost.

[chooze:article;value:489391]

Ti ani chvilku neváhali a kamarádově rodině se rozhodli pomoci. "Věříme, že dobrých lidí je většina, a tak se na vás s pokorou obracíme s prosbou o pomoc Romanovi. Pomůžete hlavně malé čtyřleté Majdalénce a její mamince, které si odnášejí trvalé zdravotní následky, a proto teď budou muset zabojovat o co nejlepší rekonvalescenci," uvedl zakladatel sbírky Petr Kacálek.

Pro zoufalé rodiče je v dané situaci práce téměř nepředstavitelná, a proto rodina zůstala bez příjmů. Přestože je Roman podle přátel velký bojovník, na všechno je v tuto chvíli sám.

[chooze:article;value:502704]

Sbírka bude financovat nezbytné věci, které Romanově rodině mají pomoct v každodenním fungování, ale také zajistit vše pro možné zotavení poškozeného zdraví a pošramocených duší. Pro Romana i jeho manželku je také zásadní změna zázemí, aby se jim tragédie stále nepřipomínala.

Cílem je získat 2 miliony korun, od začátku sbírky přispělo již 412 lidí. Pokud chcete také pomoci, můžete tak učinit na stránkách Donio.cz. 

Nadace Dobrý anděl pomohla malé Izabelce. Holčička bojuje s leukémií (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.