Rošády v královské rodině. Rakovina přihrála Williamovi nečekaného spojence

I navzdory hořké minulosti si jsou teď princ William a jeho nevlastní matka královna Camilla bližší něž kdy dřív. Podle experta na britskou královskou rodinu je sblížila nemoc, která sužuje jejich partnery. Král Karel i princezna Kate totiž bojují s rakovinou.

"Nedávné události zjevně sblížili prince Williama a královnu Camillu," řekla deníku Ok! expertka na britskou královskou rodinu Jennie Bondová. "Byli ponecháni, téměř doslova, aby se starali o korunu, zatímco se král a princezna zotavují," dodala.

[chooze:article;value:548999]

​Že se jejich vztah vyvine v přátelství, ale čekal jen málokdo. Jak připomíná deník Mirror, cestu k sobě hledali dlouho. Po rozpadu manželství Karla a Diany bylo pro Williama přijetí nové ženy do rodiny náročné, a to zvláště poté, co Diana tragicky zahynula v roce 1997 při autonehodě.

"Jeho city k ní byly komplikované, protože byl svědkem matčina neštěstí v manželství. Ale dospělost s sebou přinesla zjištění, že Camilla činí jeho otce nesmírně šťastným. A princ nyní ví, že je jeho životní láskou," uzavřela expertka.  

Dusno na akci pro Dianu. William utekl před Harrym, Meghan strhla pozornost (03/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.