Rozárka je celý Soukup. Za tohle mě zabiješ, až budeš velká, bojí se Agáta

[chooze:gallery;value:31165]

​Agáta tráví léto ve Španělsku i s čtyřměsíční dcerou Rozárkou, která roste jako z vody. Často se na instagramu chlubí krásnými fotkami, v posledním příspěvku ale modelka přiznala, že ani u nich doma není všechno zalité sluncem. "Nejsme vždy v topu," podotkla.

Rodiče často řeší, jestli své děti na sociálních sítích ukazovat, či ne. Agáta s tím zřejmě problém nemá, protože sdílí jednu fotku malé Rozárky za druhou. Tentokrát připojila snímek, na kterém má holčička sladěné červené květované šatičky s mašlí na hlavě. "A stejně za tohle mě zabiješ, až budeš velká, co jsem ti dala na hlavu," obává se na oko Hanychová. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Těžkou hlavu si s tím ale zřejmě nedělá a doplňuje, že každá maminka by to své dceři udělala také. Uklidňují ji i fanynky. "Také jsem dceři dávala mašle, teď má čtyři roky a bez čelenky nevyjde nikam," napsala Lenka. "Nezabije, bude ok jako maminka. Jen se usměje, i když je pravda, že podobou je celý tatínek," myslí si Jitka.

[chooze:article;value:502030]

O tom, že malá Rozárka je celý Jaromír Soukup, debatují fanoušci už v podstatě od jejího narození. ​"Jak to děláte, že rodíte kopie otců," píše Evča a ostatní se připojují. Naráží tak na malou Miu, která jako by z oka vypadla herci Jakubu Prachařovi, a na Kryšpína podobného na svého otce Mirka Dopitu.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.