ROZHOVOR: Krampol na Velikonoce nekoleduje. Dva svátky nesnáším, přiznal

Čtyřiaosmdesátiletý Jiří Krampol ve Víkendové Snídani okomentoval svůj věk. Takové stáří je podle něj dobré tak akorát pro mořskou želvu, která před sebou má minimálně dalších 80 let.

"V mém věku se už spíš ohlížím a fakt to není sranda. Ale má to i své výhody. Dostávám hezké dopisy. Jedna paní z mladoboleslavského domova seniorů mi udělala hroznou radost. Obdivovala mě, že ve svém věku ještě udržuji rovnováhu, protože to sama už nezvládá," uvedl Krampol.

[chooze:article;value:498812]

Herec si v červenci připomene 85 let od svého narození. Oslava bude v Divadle Broadway díky představení Jiří Krampol: Život je sranda. Název je vypůjčený ze stejnojmenného hraného dokumentárního filmu.

V rozhovoru nebylo možné vynechat ani téma Velikonoc. Krampol už asi osm let nekoleduje, protože žije v domě, kde téměř nikoho nezná. Přesto jinak zastáncem tradic je.

"Ale nesnáším svatého Valentýna a Santa Clause. Kvůli němu mě dokonce chtěli jednou žalovat, protože jsem řekl, že Santa Claus je střízlivý Děda Mráz," dodal s nadsázkou herec.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.