Rozjeté auto se dvojice snažila zastavit holýma rukama. Nehodě nezabránila

Řidičům v Mostě se v posledních týdnech parkování moc nedařilo. Hned tři z nich by v této disciplíně propadli, protože špatně zajistili svá auta, která se následně samovolně rozjela. První se zastavilo jen kousek od frekventované silnice, když po cestě nabouralo do dalšího stojícího vozu. Majitel přitom seděl v restauraci jen o pár metrů vedle.

Další výjezd měli policisté o dvě hodiny později. "Na místě strážníci zajistili muže, který uvedl, že měl před domem zaparkované auto, a když procházel okolo, všiml si, že z kopce sjíždí a na jeho vozidlo míří jiné auto," uvedla mluvčí mosteckých strážníků Veronika Loucká.

Muž se snažil s pomocí kolemjdoucí ženy vlastním tělem zabránit jedoucímu autu v nárazu, ale náklon ulice hrál v jeho neprospěch. "Nebyla žádná zranění ani žádná velká škoda," přidala pro TN.cz za Městskou policii Most Nikol Coufalová.

[chooze:article;value:488187]

Za další tři dny se na výlet vydalo špatně zaparkované auto a zastavilo se až v křižovatce. I tento incident se obešel bez zranění a bez střetu s dalším vozidlem. Městským policistům se nepodařilo najít řidiče nešiku, a jeho auto tak muselo být z cesty odtaženo.

Fatálně ale skončil případ, který se stal začátkem února v Praze. Řidič taxíku špatně zajistil při odchodu vůz, jeho auto se samo rozjelo z kopce a narazilo do výlohy sklářství. Naneštěstí srazilo 23letou chilskou studentku, která po nehodě zemřela.

[chooze:gallery;value:30415]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.