Rozkol mezi Meghan a Harrym! Vévodkyně se za něj stydí, říká expertka

Vévodkyně Meghan se stydí za svého manžela, tvrdí expertka na řeč těla Louise Mahlerová. Princ Harry to podle ní v knize Spare (česky Náhradník) přepískl s otevřeností a v někdejší americké herečce to vyvolává pocity ponížení.

Mahlerová to řekla britskému listu Express. Meghanino rozčarování prý nepramení jen z kontroverze kolem Harryho výroků, ale i toho, že ji odsunuly do pozadí.

[chooze:article;value:493380]

"Od první chvíle, co ji Harry představil, jsem jasně viděla, že má samu sebe na prvním místě. Je to herečka a za poslední dva roky na sobě změnila skoro všechno, od stylu chůze po způsob, jakým se usmívá," prohlásila Mahlerová.

Podle odbornice Meghan vyhovovalo, že se po boku Harryho dostala do nejvyšších společenských pater. Ne ovšem v královské rodině, ale až po jejím opuštění v Americe. "Když teď vyplavaly na povrch všechny princovy problémy, pro Meghan je to enormní potupa," pokračovala.

[chooze:article;value:493095]

"Harry se naštve, tak napíše knížku. Ta vyjde a spolu s ní i všechno, co není úplně hezké. Je to neatraktivní, protože nic z toho neposouvá Meghan na výsluní. To, co Harry udělal, zničilo jejich image, kterou Meghan tak pracně budovala," uzavřela Mahlerová.

Kromě údajného rasismu nebo šikany v Buckinghamském paláci, o kterých opakovaně mluvila i Meghan, princ v knížce odhalil i řadu pikantních detailů ze svého života, připomíná The Indian Express. Popsal třeba omrzliny na svém přirození, které si přivezl ze severního pólu a sužovaly ho na svatbě staršího bratra prince Williama s Kate Middletonovou.

Definitivní konec Harryho a Meghan v Británii. Král je vystěhoval:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.