Rozpad Evropské unie a vznik Čtvrté říše. Medveděv prorokoval hrůzný rok 2023

Bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv je známý svou útočnou rétorikou vůči Ukrajině i Západu. Výjimku neudělal ani na Vánoce, kdy protivníkům Ruska popřál na twitteru do nového roku. Zároveň také připojil celou řadu proroctví, která se podle něj mohou v příštím roce uskutečnit.

Své předpovědi začal Medveděv jedním ze svých oblíbených témat: růstem cen energií. Cena ropy se má podle něj v roce 2023 vyšplhat až na zhruba 150 dolarů, tedy zhruba 3 400 korun za barel. Současná cena k 27. prosinci přitom činí jen 80 dolarů za barel, tedy 1 818 korun.

Zemní plyn dokonce má být dostupný až za více než 24 tisíc korun za megawatthodinu. To je oproti současné situaci velký rozdíl, protože burzovní cena zemního plynu se podle portálu kurzy.cz pohybuje okolo 2 220 korun za megawatthodinu.

[chooze:article;value:480595]

Jen u drahých energií se ale Medveděv nezastavil. Drastické změny má prodělat celá Evropa, počínaje Velkou Británií, která se má znovu připojit k Evropské unii. Alespoň na chvíli. "EU se po návratu Británie zcela zhroutí. Euro jako evropská měna se přestane používat," prorokoval vzápětí Medveděv.

Po pádu Evropské unie má rázem dojít k razantnímu překreslování evropských hranic, jehož první obětí bude podle Medveděva Ukrajina. Její západní části si má mezi sebou rozdělit Maďarsko a Polsko. Samotná Ukrajina už v tu dobu nebude vůbec existovat.

To však nemá být nic proti zrodu "Čtvrté říše," jak ji nazývá Medveděv. "Vznikne Čtvrtá říše, kterou bude tvořit území Německa a jeho satelitů. Polsko, Pobaltí, Česko, Slovensko, Kyjevská republika a další odpadlíci," tvrdil Medveděv.

Tato takzvaná Čtvrtá říše se má sama pustit do války s jinou evropskou velmocí. "Mezi Čtvrtou říší a Francií vypukne válka, která rozdělí Evropu," prohlašoval Medveděv. Zároveň dodal, že v této válce bude Polsko rozděleno mezi několika státy, podobně jako bylo v minulosti. O které státy však má jít ale neprozradil.

[chooze:article;value:480064]

Ve svém proroctví Medveděv ale nešetří ani Spojené státy, které podle něj mají rozpoutat druhou občanskou válku. Ta má skončit odtržením Kalifornie a Texasu jako svobodných států podporovaných Mexikem. Překvapivým vítězem této občanské války se má stát miliardář Elon Musk, který se má po skončení konfliktu chopit prezidentského úřadu.

Výsledkem všech těchto konfliktů nakonec mý být také ekonomický kolaps Západu. Největší burzy a trhy tak nakonec jak Evropu, tak Spojené státy opustí. Nový domov by si měly podle předpovědi najít v Asii, kterou má čekat výrazný ekonomický vzrůst.

Na závěr svého ambiciózního prorockého výkonu Medveděv připojil ironické novoroční přání. "Veselé Vánoce vám všem, Anglosasové, i vašim vesele chrochtajícím selátkům," zakončil Medveděv.

Putin opět vyhrožuje. Prohlásil, že roste nebezpečí jaderné války:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.