Rozvod Harryho s Meghan je na spadnutí. Jenom ho zneužila, tvrdí znalec

Manželství americké herečky Meghan a britského prince Harryho prý nebude mít dlouhé trvání. "Bude trvat spíš roky než desetiletí," prohlásil odborník na královskou rodinu Graydon Carter pro Daily Mirror. Americká seriálová hvězda podle něj prince využila hlavně jako prostředek k dalšímu zviditelnění se. Před pár dny pak oznámila svůj návrat do Hollywoodu.

Spekulace o sílícím rozkolu slavného páru posílily také informace o neshodách mezi Meghan a Harrym, co se týče jejich možného bydlení ve Velké Británii. Harrymu se prý po rodné vlasti stýská a plánuje si tam proto koupit dům. Jeho americká manželka, která na Británii nemá tak dobré vzpomínky, se na to ale podle portálu Express příliš netváří.

[chooze:article;value:528675]

Prince podle jemu blízkého zdroje spekulace o brzkém rozvodu silně rozčílily. Obával se prý ale hlavně o to, jaký to bude mít dopad na jeho pověst. Vadit mu mělo například to, že tato slova pronesl právě Carter, který je v anglicky mluvícím světě známým novinářem a "je ve společenských kruzích nesmírně respektován".

"Když se Graydon Carter zabývá tématy, jako je toto, naslouchají tomu i důležití lidé na důležitých místech. Může to vyvolat dominový efekt a silně ovlivnit to, jak je jejich manželství vnímáno a jak jsou vnímány jejich vyhlídky do budoucna. Ti lidé totiž předpokládají, že to řekl na základě nějakých konkrétních informací," sdělil Mirroru.

Podle zdroje nicméně rozvod, alespoň nyní, na pořadu dne není. "Rozvod absolutně nepřipadá v úvahu. Mají děti a navzdory všemu se opravdu milují. Je to pro ně celé velmi ponižující," tvrdí.

Slavný pár plánuje pořízení také pořízení dalšího domu. V americkém Malibu si chtějí postavit vilu za 400 milionů korun (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.