Rozvod Harryho s Meghan má být na spadnutí. Vévodkyně se poprvé vyjádřila

[chooze:gallery;value:30714]

Ke spekulacím o problémech v manželství Harryho a Meghan přispívá i fakt, že se spolu už téměř neukazují na veřejnosti. I minulou sobotu se podle deníku Express Meghan zúčastnila galavečera pro dětské nemocnice v Los Angeles sama.

V projevu, který na akci pronesla, se zaměřila hlavně na svou roli matky a o manželovi se vůbec nezmínila. "Myslím, že z mé pozice matky mohu konstatovat, že nikdo se nechce ocitnout v situaci, kdy s dítětem musíte jít na místo, jako je toto. Ale pokud sem musíte, je dětská nemocnice v Los Angeles tím nejlepším místem," svěřila se podle zahraničního listu Daily Jang vévodkyně.

[chooze:article;value:577214]

S manželem se měli v poslední době odcizit. "Už nějakou dobu se od sebe stále více vzdalují," promluvil o jejich vztahu podle deníku Marca zdroj z jejich okolí. Tomu nasvědčují i Harryho separátní cesty do Afriky, které si očividně velmi užívá.

V Americe po boku Meghan prý není spokojený. "Je zřejmé, že není šťastný," citoval tajný zdroj web Geo. Harrymu se údajně stýská po životě ve Velké Británii, kdy trávil čas s rodinou a přáteli. O tom však Meghan nechce údajně ani slyšet. "Sliby jeho manželky se rychle míjejí a jejich popularita je na historickém minimu, a to jak ve Velké Británii, tak i ve Spojených státech," doplnil zdroj.

Zase ten druhý, Meghan je populárnější. Harrymu musí podle odborníka život v královské rodině chybět (9/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.