Rudolf z Krnova přišel kvůli povodni o vše. Teď mu můžete pomoct

Pan Pokorný přišel kvůli povodním o něco, co řada z nás považuje za samozřejmost. O střechu nad hlavou. A to už podruhé v životě. O příběhu informovala TV Nova v pondělí a televizní diváci následně během noci zahltili redakci nabídkami finanční pomoci.

Pan Pokorný byl v šoku a nevěřil vlastním uším. Něco takového je podle jeho slov nepředstavitelné. Vrátila se mu jiskra naděje. Televize Nova tak v úterý založila sbírku finanční pomoci. Tu najdete na platformě Donio.cz.

Při pohledu na zkázu, kterou voda způsobila, se řada diváků nabídla, že přijede a přiloží ruku k dílu. Do Krnova vyrazil i 18letý Kristián z Přerovska.

[chooze:article;value:574237]

​"Když jsem to viděl v televizi, tak mě to zasáhlo. Jsem rád, že můžu aspoň malinko přiložit ruku k dílu. Je to strašná spoušť," popsal Kristián. Panu Pokornému voda vzala téměř všechno. Na poslední chvíli si stihl vzít jen pár osobních věcí.

"Moc děkuji za solidaritu a jsem rád, že dobří lidé v naší zemi stále existují. Moc, moc děkuji," vzkázal pan Pokorný divákům se slzami v očích.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.