Ruská modelka řekla, že je Putin psychopat. Její expřítel ji uškrtil

Ruští kriminalisté významně pokročili ve vyšetřování vraždy modelky Gretty Vedlerové. Přiznal se k ní její expřítel Dmitrij Korovin, kterého čeká soud, píše portál Mirror. Třiadvacetiletou půvabnou blondýnku v únoru 2021 uškrtil v moskevském luxusním hotelu.

Nedlouho předtím na sebe strhla pozornost na sociálních sítích otevřenou kritikou Vladimira Putina. Psala o něm jako o psychopatovi, kterého v dětství šikanovali, a tak se teď za tehdejší utrpění mstí celému světu.

Korovin po vraždě s mrtvolou strávil ještě tři noci. Na jméno své bývalé přítelkyně si přes její mobil půjčil přes 200 tisíc korun. Tělo dal potom do velkého kufru a odvezl ho na venkov. V autě ho našli až po roce, začátkem loňského roku krátce před vypuknutím války na Ukrajině, připomněl list Milliyet.

[chooze:article;value:487015]

Podle vyšetřovatelů nemá smrt Vedlerové souvislost s jejími výroky proti Putinovi. "V jednom momentu jsem si uvědomil, že je studená. Už nebylo cesty zpět. Neměl jsem práci ani peníze. Proto jsem se k tomu odhodlal," popisoval Korovin svůj motiv.

Korovin se vraždu snažil dlouho maskovat aktivitou na modelčiných sociálních sítích, dopisoval si dokonce s jejími kamarádkami.

Zelenskyj pochybuje, že je Putin naživu. Prý nemá s kým jednat:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.