Rusko se utrhlo ze řetězu. Další evropské zemi vyhrožuje vybombardováním

Ruská sportovní hvězda Jelena Välbeová prohlásila, že všechny problémy Kremlu vyřeší bombardování Londýna. Tento nápad se velice zalíbil místopředsedovi Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitriji Medveděvovi, který ve svých představách zašel ještě o krok dál.

"Naše slavná lyžařka Jelena Välbeová navrhla svržení bomby na Londýn. To je samozřejmě správně, ale problém se musí vyřešit u kořene a okamžitě potopit ten zatracený ostrov anglosaských psů," rozohnil se na svém telegramovém účtu, kde sdílel seznam "sedmi událostí, které se ještě nestaly". 

[chooze:article;value:569393]

​Medveděv se také zaradoval z úrazu lotyšského prezidenta, "který chtěl zabít Rusko". Edgars Rinkēvičs si na konci září zlomil ruku. "Škoda, že to nebyl jeho krk. Čekáme na to," prohlásil Putinův kumpán.

Tento Medveděvův výlev přišel v době, kdy Kreml uspořádal na Sibiři strategické raketové cvičení s raketami Jars s jadernými hlavicemi u příležitosti 72. narozenin diktátora Vladimíra Putina. Obří mobilní odpalovací zařízení jezdila po odlehlých trasách v Novosibirské oblasti na jihu Ruska, aby se procvičila ve vyhledávání pozic pro jaderné údery, píše deník Daily Mail.

Moskva rozmisťuje nové jaderné střely. Jsou nepřemožitelně, říká Putin. Podívejte se na reportáž TV Nova ze začátku září:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.