Rusové už chtějí dobývat i americké území. Uděláme to chytře, plánují

Na sociální síti na to upozornil bývalý poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Heraščenko. "Pozor, Aljaško! Ruský propagandista Keosayan si myslí, že byste opravdu rádi opustili USA a připojili se k Rusku. Říká, že Rusko by bylo potěšeno," napsal na sociální síť X. K příspěvku připojil i video s reportáží ruského moderátora Tigrana Keosayana.

Keosayan na přiloženém videu moderuje reportáž o tom, že podle nové ankety by se čtvrtina dospělých Američanů chtěla odtrhnout od Spojených států a připojit se k Rusku. "Odtržení od Spojených států je jen polovina bitvy. Hlavní je, aby se k Rusku připojili správně," řekl Keosayan s tím, že na to Moskva musí jít chytře.

Podle ruské reportáže se ankety, která údajně probíhala minulý měsíc, mělo účastnit 35 tisíc dospělých Američanů z celkem 46 států. Na Aljašce podle socioložky Taylor Orthové prý separaci od USA podporuje 36 procent obyvatel.

"Jaké by to bylo překvapení, kdyby odtržení od Spojených států proběhlo dřív než odtržení Ukrajiny, že? Jaká náhoda, co?," komentoval výsledky údajné ankety moderátor. Rusko by pak podle něj připojení Aljašky uvítalo. "A my máme 100 procent obyvatel, kteří si přejí, aby se Aljaška připojila k Rusku" prohlásil.

[chooze:article;value:547029]

"Tak proč jste, vy hloupí pitomci, byli zticha, když byl Putin na Čukotce? Podepsali byste ty papíry na sněhové bugině," dodal. Jak připomíná agentura Reuterts, Čukotský poloostrov, jednu z nejvýchodnějších oblastí Ruska, navštívil ruský prezident poprvé letos v lednu.

Aljašku koupily Spojené státy od Ruska v roce 1867 a prezident Eisenhower ji v roce 1959 přijal jako 49. americký stát. Se svou rozlohou 1 717 856 km² je Aljaška zároveň největším státem v USA.

Putin to řekl natvrdo. Rusko je podle něj připravené na jadernou válku:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.