Moderní bydlení

Rusové vyhrožují obsazením Berlína. Uděláme pro to všechno, vzkazuje Medveděv

"Německý list Bild zveřejnil revanšistický článek, ve kterém hrdě oznamuje návrat německých tanků na ruskou půdu. V reakci na to uděláme vše pro to, abychom na Platz d. Republik přivezli nejnovější ruské tanky," napsal Dmitrij Medveděv na sociální síti X.

Německý deník minulý týden upozornil na to, že při překvapivé ukrajinské ofenzivě do Kurské oblasti použili Ukrajinci i tři bojová vozidla pěchoty Marder. Právě kvůli tomu bývalý ruský prezident i premiér vyhrožuje obsazením náměstí, kde sídlí i německý spolkový sněm.

[chooze:article;value:567639]

Už od začátku války na Ukrajině se Medveděv projevuje výhružkami spojencům napadené země. Nezávislá ruská média dříve upozornila, že jeho výlevy přicházejí většinou poté, co mu z Itálie dorazí víno, informoval Newsweek.

Dříve psal například o využití jaderných zbraní a začátku třetí světové války. Podle některých diplomatů jeho silné protizápadní postoje dávají nahlédnout do přemýšlení moskevských elit. Ačkoli dříve byl brán jako liberálnější politik, nyní je jednou z nejagresivnějších ruských osobností.

Vpád Ukrajinců do Ruska je riskantní. Hrozí, že bude hodně obětí, míní generál Šedivý:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.