Rvačku mezi Soukupem a Dopitou řeší policie. Jeden z nich může mít problém

[chooze:gallery;value:33523]

Konflikt mezi Jaromírem Soukupem a Miroslavem Dopitou vyšetřuje policie. "Na základě dalšího šetření a zjištěných skutečností věc v současné chvíli prověřujeme pro podezření ze spáchání přestupku," řekla TN.cz policejní mluvčí Kristýna Zelinková.

Zároveň uvedla, že toto podezření může následné vyšetřování změnit. "Nelze vyloučit, že dojde ke změně právní kvalifikace," dodala. Kterého z aktérů se však podezření týká, odmítla komentovat.

​Soukup s Dopitou se poprali v pondělí večer před domem Agáty Hanychové při předávání dcery Rozárky, kterou má se Soukupem ve střídavé péči. Oba muži skončili se zraněními v nemocnici. Podle mluvčí pražských záchranářů Jany Poštové se jednalo o "lehčí zranění".

[chooze:article;value:575483]

Na tom, kdo koho napadl, se strany zatím neshodly. "Byl jsem napaden dvakrát pravomocně odsouzeným Dopitou. Zbytek řeší orgány činné v trestním řízení," vzkázal TN.cz podnikatel.

Hanychová však tvrdí, že Soukup napadl Dopitu. "Vzhledem k tomu, že se v médiích již objevily zprávy, že můj manžel Mirek měl napadnout pana Soukupa, jsme nuceni se k této situaci vyjádřit a tuto zprávu dementovat. Byla to naopak naše rodina, která byla napadena a Mirek ji jen bránil," napsala v úterý na svůj instagram.

K domu Agáty se Soukup vrátil ve středu ráno, aby si vyzvedl dceru Rozárku. S rozbitým obličejem se tam ukázal v doprovodu advokátky i policejní hlídky. "Na místě nebylo zjištěno žádné protiprávní jednání," potvrdila Zelinková. Modelka mu však neotevřela, a podnikatel tak zhruba po hodinovém čekání odjel.

Takto Soukup ve středu vypadal:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.