Rybičky 48 slaví! Kytarista Breny se stal otcem. Holčička dostala krásné jméno

[chooze:gallery;value:36548]

​Kapela Rybičky 48 na sociálních sítích sdílela krásnou zprávu. Kytarista Michal Brener se stal tatínkem. "Ty vole, Breny je táta," reagovali vtipně členové kapely. 

Holčičku na světě ihned přivítali. "Vítej na světě, Viktorie, přejeme nekonečně zdraví, štěstí a lásky. Breny, Evička, Viktorie," sdíleli parťáci z Rybiček 48. Právě kytarista, kterému říkají Breny, se před dvěma lety s partnerkou Evou oženil a teď ho čeká další životní etapa.

[chooze:article;value:474237]

Už dříve členové kapely přiznali, jak jsou rádi, že spolu prožívají různé životní fáze jako parťáci. "Když jsme s klukama začínali, bylo mi 18 let, klukům 16 a 17 let. Byli jsme taková studentská kapela. Je skvělé, že jsme 20 let vydrželi ve stejné sestavě, akorát k nám přišel kytarista Míša," svěřil se v rozhovoru pro TV Nova frontman Rybiček 48 Kuba Ryba.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Rybičky48 (@rybicky48)

Pochlubil se, že se s kamarády ze skupiny znají déle než se svými manželkami. "Nejsme ani tak dlouho s našimi ženami, jak s ostatníma chlapama. Někdy to bylo těžké, ale už jsme ve věku, kdy už jsme si vše vyříkali," shrnul Ryba.

Je to 20 let dlouhý mejdan. Exkluzivní rozhovor k výročí skupiny Rybičky 48 (10/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.