Rychtář Bartošové prodloužil život. Často byla na pokraji smrti, říká exmanažer

Lukáš Rejmon je přítel Honzy Bendiga a zároveň i manažer. Dříve spolupracoval s hvězdnou Ivetou Bartošovou. "Tehdy se o ní všude psalo a mluvilo a mně se nelíbily její sociální sítě, protože neměla moc dobrou propagaci," nastínil Rejmon důvod, proč napsal týmu Bartošové, že jim chce pomoct.

Poté se k týmu připojil. "Začal jsem pomáhat s PR, točil jsem Ivetu na zkouškách, protože lidé ji znali jen z bulváru. Já jsem to měl okoukané od Britney Spears, takže jsem věděl, co přesně točit. Začal jsem s ní jezdit na akce," řekl Rejmon s tím, že s ní zažil mnoho krásných, ale i dramatických situací.

[chooze:article;value:473053]

​"Hodně vyhrocené bylo období, kdy se dala dohromady s Dominicem Martuccim. Tajila mu, že pije a je alkoholička, no a on ji začal tahat po různých barech a party. Ona nechtěla být za tu starou, tak si s ním dala ty drinky. Začalo to tím, že nám za jízdy vyskočila z auta, protože nechtěla na koncert," popsal své zážitky Rejmon.

Slavnou zpěvačku poté několikrát našel na pokraji smrti. "Byly to bláznivé situace. Byl jsem kluk, který ji znal z bulváru a najednou jsem to s ní prožíval. Kolikrát jsme jí zachraňovali život, když jsme ji doma našli v nějakém stavu. Vždycky jsme jí chtěli pomoct, jenže u ní bylo nejhorší, že měla vlastní hlavu a z nemocnice vždy, když byla v lepším stavu, podepsala reverz a odešla," doplnil.

Podle Rejmona chtěl Bartošové pomoci každý, její tým, rodina, ale i někteří její negativně vnímaní partneři. "Já si myslím, že i Josef Rychtář, i když na něj lidé nadávají, samozřejmě má nějaké minusy, ale já si myslím, že jí hodně prodloužil život," uzavřel Rejmon.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.