Rýsuje se nový James Bond. Žhavý kandidát už natočil první záběr

Posledních 16 let znají fanoušci Jamese Bonda jako blonďatého sympaťáka s tváří Daniela Craiga. Herci ale pět filmů stačilo a v posledním díle s názvem "Není čas zemřít" se s rolí agenta 007 definitivně rozloučil.

Tvůrci od té doby fanoušky stále napínají, kdo tuto legendární postavu ztvární v dalším díle. Favoritem je nyní herec Aaron Taylor-Johnson (32). "Aaron udělal na šéfy takový dojem, že už natočil jednu ze slavných scén. A to upoutávku s motivem pistole, což dělají všichni představitelé Bonda. Tento krok ho posunul o krok blíže ke smlouvě," řekl deníku The Sun zasvěcený zdroj.

​Taylor-Johnson už se měl také setkat s producenty filmu, uvedl deník Daily Mail. V minulosti se proslavil hlavně titulní rolí v komedii Kick-Ass (2010) a zahrál si také v sérii Avengers.

​Mezi dalšími adepty na roli agenta, který bude nově už ve službách Jeho Veličenstva, jsou Regé-Jean Page, Henry Cavill, Tom Hardy, James Norton a stále častěji se mluví také o Lucienu Laviscountovi, který momentálně září v seriálu Emily in Paris.

[chooze:article;value:472990]

Kdy padne rozhodnutí o novém Bondovi, není známo. Producentka Barbara Broccoliová v minulosti řekla, že hledání hlavního představitele zabere čas. Nový film by se měl začít natáčet v roce 2024.

Poslední představitel Jamese Bonda loni obdržel stejné vyznamenání jako agent 007:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.