S Havlovou začali flirtovat postarší muži. Herečka překvapila svou reakcí

[chooze:gallery;value:30876]

​Dagmar Havlová letos oslavila 70. narozeniny. Podle mnoha fanoušků se ale na legendární umělkyni věk nijak nepodepisuje. Tentokrát je oslnila elegantní fotkou, kde vykoukla ze dveří. "Dobrý den, koukám, jaké bude dnes počasí. A jaké zítra? Co si obléknout? Už čepici? Uvidíme," napsala herečka ke snímku na sociálních sítích.

Upoutala tak na sebe zrak mnoha mužů. Ti byli z krásy herečky naprosto unešení. "Hezký večer, krásná a milá paní Dagmar. Také vám přeji hezké dny. Co jsem koukal na předpověď počasí na mobilu, nevypadá to hezky," odpověděl jí jeden ze starších lichotníků.

[chooze:article;value:527056]

Rozhodl se, že herečce řekne, co se mu na ní líbí. "Paní Dagmar, vy máte krásné vlasy, které vás částečně zahřejí, ale co já, házím prasátka, takže pro mě to na čepici už bude. Ta džíska vám sluší," pokračoval s poklonami.

K němu se přidal i další ctitel herečky. "Je dobře, že jste, Dagmaro, s mladistvou tváří, s milým úsměvem, ve skvělé bundičce 'vykoukla', já s potěšením opět koukám na vás! V posledním období se opakovaly v televizi některé dobré filmy z mladších let a já si tyto filmy a vás rád připomenul," svěřil se druhý muž.

[chooze:article;value:524978]

Začal obdivovat, jak to herečce stále sluší. "Všichni bezpochyby stárneme, ale vy vedle nás ostatních zřejmě nejméně! Děkuji za velice pěknou fotografii! Myslím, že se dle podmínek určitě opět pěkně a vhodně obléknete," dodal obdivovatel Havlové.

Na lichotky od mužů musí být herečka za ta léta slávy zajisté zvyklá, na jejím profilu se to jimi ale hemží. Těmto mužům se Havlová dokonce rozhodla odpovědět a v komentářích na ně reagovala několika srdíčky. A přitom ani na lichotku své kolegyně Terezy Brodské zatím neodpověděla.

Dagmar Havlová oslavila 70. narozeniny. Podívejte se na video (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.