S Lolou cloumá puberta. Dara Rolins se svěřila, co ji na chování dcery nejvíc mrzí

[chooze:gallery;value:31266]

Dara Rolins si velikonoční svátky užila na exotické dovolené. Díky dceřiným prodlouženým prázdninám mohly u moře strávit dokonce 14 dní. Zpěvačka však na internetu prozradila své malé trápení. Mrzí ji, že ji lidé podezřívají z toho, že se chce fotit hlavně sama. Přitom ona by nejraději sdílela snímky s dcerou, jenže ta o tom nechce ani slyšet.

"Přidanou hodnotou všech mezinárodních škol je velkorysá délka jejich prázdnin, a to i těch nedávných, velikonočních. Krásných 14 dní je za námi a všechny čeká od pondělí realita. A ještě info pro ty, kterým je líto, že nedávám víc fotek s Lol, anebo mě podezřívají z toho, že mám potřebu se nonstop fotit sama, tak ne. Jen mi nic jiného nezbývá," vysvětlila Dara Rolins na instagramu.

[chooze:article;value:493813]

"Ti, co mají doma patnáctileté dítě, vědí, jak strašně rádo se fotí s rodiči. A protože respektuji její přání, mám ve svém telefonu o hodně méně společných fotek, než bych si sama přála. A ještě méně těch, které bych mohla zveřejnit," napsala popová ikona na sociální sítě.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Za to vždy ochotně vyfotí ona mě, aby ode mě měla pokoj. Tak ať se líbí, posíláme slunko v přímém přenosu," pochlubila se zpěvačka na fotce z dovolené svou božskou postavou v průsvitných šatech.

Přestože se s ní nechce Lola tolik fotit, Dara si zoufat nemusí. Dceřino místo rád zastoupí fotbalista Pavel Nedvěd, který obě dámy na dovolené doprovázel. Zpěvačka s ním zveřejnila několik romantických snímků, kde si užívají lásku, teplo a exotické drinky. 

Dara Rolins prožila dramatickou noc. Pavel Nedvěd musel zasahovat pěstmi (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.