S rakovinou bojuje statečně. Slováčková ukázala, jak zvládá náročnou léčbu

[chooze:gallery;value:32535]

I přes těžkou životní zkoušku se Aničce Slováčkové nevytrácí úsměv z tváře. Se svými sledujícími se podělila o sérii podzimních fotek, kde zpěvačka ukázala, jak tráví čas na procházkách v přírodě se svými mazlíčky.

K sérii několika snímků připojila i zábavné popisky. "Pozdrav z Čendy. Miluju podzim. Chalupáření. Teplo domova," napsala Slováčková na sociální sítě a dala najevo, že se dovede radovat i z maličkostí.

[chooze:article;value:526577]

Chvíli se rozplývala i nad fotkou svého pejska. "Jezuuuskoťeeeee," reagovala zpěvačka na čtyřnohého kamaráda. Potom se dokonce pustila i do vaření. "Takzvané: Co dům dal a zahrada naskytla," připojila komentář k fotce, kde si připravuje pečenou mrkev a celer s bylinkami.

Její fanynky příspěvek velmi potěšil. "Aničko, ty fotky jsou přenádherný. Přeji vám hodně sil a duševní pohodu," vzkázala jedna ze sledujících. "Vidím nádhernou Aničku, co se dala znovu do boje se zákeřnou nemocí, a pevně jí držím pěsti, aby ji porazila, protože taková mladá holka má ještě celý život před sebou," popřála jí další z nich.

Aničce Slováčkové se vrátila rakovina, nad kterou už jednou vyhrála: (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.