Sabča z Love Islandu září štěstím. Vztah s Muradovem posunula na další úroveň

Přestože zpráva o rozchodu Zbyňka a Sabiny z Love Islandu přišla jako rána z čistého nebe, tanečnice teď vypadá šťastnější než kdy dřív. Po měsících mlžení přiznala, že tvoří pár se zápasníkem Makhmudem Muradovem, se kterým se brzy po konci natáčení reality show začala scházet. S ním teď dokonce vyrazila na romantickou dovolenou.

Mladá choreografka se na sociálních sítích pochlubila snímkem z exotického ráje, kde si s Muradovem hrají s místními opičkami. "Moje dvě opičky," napsala Sabina Karásková k fotce, kde má jedno ze zvířátek zápasník v náruči.

[chooze:article;value:497379]

Její roztomilé přirovnání nenechal bijec bez odpovědi. "Nějaká podoba tam je. Vezmeme jednu domů?" nabídl Muradov své nové přítelkyni. Ta jeho návrh ale vtipně smetla ze stolu.

"Já už další nechci," naznačila krásná tanečnice, že si v současnosti vystačí jen s ním. A není divu, Sabina se s bijcem rozhodně nenudí. Na jednom z mnoha videí z dovolené ukázala, že ji Mach dokonce vyvezl na motorce.

[chooze:article;value:483664]

Původní tajnosti kolem jejich vztahu se tedy konečně rozplynuly. "Čau lidi, to jsem já, to jsme my. Chtěli bychom se vyjádřit k situaci, která se nás týká. Jsme spolu a jsme šťastní, asi… asi jo a moc vám děkuju, že nám fandíte, nebo nefandíte," přiznal před několika týdny na instagramu Muradov, který v minulosti tvořil pár se zpěvačkou Monikou Bagárovou, s níž má dceru Rumii.

Podívejte se na video, kde Sabina a Mach Muradov potvrdili svůj vztah (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.