Sabina z Love Islandu o lásce k Muradovovi: Začíná něco moc hezkého

Ve finále Love Islandu byla Sabina Karásková v páru se Zbyňkem Vlčkem, s nímž i po příjezdu z Kanárských ostrovů tvořili pár, dokonce spolu i začali bydlet. Jenže nevydrželi první krizi a rozešli se po necelém měsíci od konce reality show. "Je mi to líto, takový konec jsem nečekala. Momentálně ale už nemůžu říct, že bych Zbyňka milovala," nastínila Sabina.

"Jediný důvod rozchodu byly moje konverzace, Zbyněk mi vlezl do telefonu a natočil si moje konverzace. Je pro mě nepříjemné hlavně to, že to byly důvěrné konverzace s mými kamarádkami, se kterými si můžu psát, co budu chtít," vysvětlila Sabina.

[chooze:article;value:482896]

​Jenže Zbyněk tam našel i zprávy Sabiny s Muradovem. "Přidala jsem s Machem fotku, on na ni reagoval, zeptal se, kdo jsme, že se tam se mnou a Zbyňdou lidé fotili. Takový průběh zpráv to byl. Samozřejmě s kamarádkami jsme to rozebíraly ze všech stran," zmínila Sabina.

V tu chvíli prý o nic nešlo, ale do budoucna by tam nějaká chemie mezi ní a bojovníkem podle ní mohla být. "S Machem v kontaktu jsme, myslím, že to je normální. Nevidím v tom nic, co by bylo nějaké strašné. Necháme se překvapit, jestli to bude začátek něčeho hezkého," řekla tajemně tanečnice.

[chooze:article;value:480441]

​Muradov v médiích tvrdil, že Sabinu nezná. "Já jsem to od něj neslyšela, a pokud něco takového řekl, měl by k tomu asi důvod. Nemrzelo by mě, i kdyby to řekl. Občas je fajn si nechávat věci pro sebe. Nevidím jako problém mít partnera s dítětem. O Monice se nebavíme, když už tak se bavíme o nás, ale ne o nikom dalším," doplnila. 

Jestli by si nechala v budoucnu představit dceru Muradova a Moniky Bagárové, ale nechává na rodičích. "Nechám to ke zvážení na nich, jestli bych ji poznala. Já určitě poznám nové fajn lidi nebo děti, ale do tohoto vůbec nemám právo nějak zasahovat nebo rozhodovat," uzavřela Sabina.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.