Sabina z Love Islandu šla pod kudlu: Musí se vzdát milovaného koníčku

[chooze:gallery;value:32850]

Tanečnice Sabina Karásková skončila v nemocnici. "Děkuju za všechny zprávy, nic velkého se nestalo, jsem po operaci slepého střeva, což je docela častý zákrok. No, a teď měsíc bez sportu," napsala Karásková v příběhu na instagramu.

Zákaz pohybu influencerka pořádně oplakala, bez cvičení ve fitku si totiž život nedokáže představit. "Takže teďko měsíc bez cvíča. Už teď nevím, jak to zvládnu, a to je to teprve druhý den," svěřila se poté loňská hvězda Love Islandu. Pro Sabinu je sport zároveň i prací, trénuje totiž tanec ve svém studiu.

[chooze:article;value:520087]

Lásku ke cvičení sdílí i se svým přítelem Machmudem Muradovem, se kterým se seznámila před necelým rokem. Začátek jejich vztahu byl poměrně dramatický, když se poznali, modelka ještě tvořila pár se Zbyňkem Vlčkem z reality show Love Island. S ním se následně rozešla.

Od té doby její vztah s MMA zápasníkem jen kvete, dokonce už poznala i jeho matku. "Na moje narozeniny jsme jeli do Buchary, kde má Mach rodiče. Přišli jsme domů, seznámili jsme se a povídali si. Jeho maminka je velká kuchařka, takže pohoštění opravdu stálo za to," zmínila už dříve Karásková.

Konečně spolu. Muradov a Sabina z Love Islandu potvrdili svůj vztah (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.