Sám nezůstanu, říká Vašek po rozvodu s Evou. Už ví, jaká bude jeho příští partnerka

Ačkoli Václav Ševčík alias Vašek sice dříve prohlásil, že s koncertováním končí, tak hudbě se i nadále věnuje a plánuje v tom pokračovat. "Vrátil jsem se ke své odborné profesi. Můj hlavní obor, kterým jsem se živil celou dobu, je, jak já tomu říkám, 'výroba hudby pro domácí poslech'," vysvětlil.

Pracuje s formátem Dolby Atmos, který uživatelům přináší lepší zážitek z poslechu hudby. "Člověk se to učí, protože to nemáte od koho, ona je to úplně nová technologie. Vkládám do toho své zkušenosti ze života a ze škol. Já jsem vystudoval elektroniku a akustiku. V podstatě jsem pořád v oboru," sdělil.

Zpívat se Vašek ale nechystá. K tomu dle svých slov dříve hodně využíval hlasu Evy, která měla vystudovanou konzervatoř. "Ze začátku po konzervatoři byla ochotná naslouchat někomu staršímu, když jí říkal, co má dělat," dodal s tím, že pro zpěváka to jsou nervy.

[chooze:article;value:570977]

​Dále se svěřil, že už oslovil dvě zpěvačky, které taktéž vystudovaly konzervatoř, se kterými chce navázat spolupráci. Na vytváření hudby s ním spolupracuje i jeho rodina. "Já mám to štěstí, že se mnou od svých 15 let pracuje můj syn. Je to takové předávání řemesla, jak to bývalo dřív," popsal.

Na začátku září by měla přiletět na návštěvu dcera z Ameriky. "Tak uvidím, jestli se také zapojí do našeho rodinného řemesla," uvedl s tím, že dcera by mu mohla pomáhat s marketingem a distribucí jeho hudby.

Vašek dále potvrdil, že nedokáže být dlouho sám. "Já jsem celý život sám nebyl. Vůbec si nepamatuju tak strašnou situaci, když vstoupíte do bytu a v tom bytě není ani noha – děti, manželka, zkrátka nikdo," svěřil se s tím, že blízcí přátelé ho upozornili, že žena, která se dostane do jeho blízkosti, to bude mít těžké. "Protože ty bulváry ji okamžitě zaměří a rozšlapou ji, tak jak to dělaly celou dobu s námi," řekl.

[chooze:article;value:563956]

​Dle svých slov by si vedle sebe přál někoho, kdo se umí usmívat, má smysl pro legraci. "Chtěl bych člověka, se kterým si můžu doma vyprávět a který se bude umět usmát," sdělil s tím, že bych nechtěl suchara, který se hned urazí.

"Určitě sám nezůstanu. Budu pro to dělat maximum, abych svoje životní zkušenosti využil k tomu, abych ses o tu rodinu opět postaral, uživil, žili jsme v důstojných podmínkách, abych se za ni zodpovídal a abych ji chránil před těmi bulváry, což nebude lehké," uzavřel.

Eva a Vašek se letos v červenci rozvedli po 35 letech manželství:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.