Se Soukupem úplně končím, zuří Agáta. Róza se kvůli němu trápí

[chooze:gallery;value:29863]

​Ačkoliv je to mezi Hanychovou a Soukupem na ostří nože, stále se musí alespoň elementárně shodnout na výchově malé Rozárky, kterou mají ve střídavé péči. Jejich vztah se však rapidně zhoršil ve chvíli, kdy Soukup k influencerce domů zavolal policii, aby vyšetřila, kdo hlídá jeho dceru. Hanychová totiž odjela se svým manželem a dvěma dalšími dětmi do Paříže.

Podle bývalé modelky to Soukup pořádně přehnal a se schválnostmi nepřestal. "Tak tohle je asi poslední video, které točím k panu Soukupovi. Když jsem šla ráno s Rózou na procházku, tak tady vůbec nikdo nebyl. Když si ale v deset hodin vyzvedával Jaromír Rózu, tak tady byla plná ulice novinářů. Nevím, kdo si je zavolal, nejspíš..." pronesla influencerka ve videu na sociálních sítích.

[chooze:article;value:542448]

​Štve ji, že Soukup do jejich rodinných sporů zatahuje veřejnost, čímž ubližuje i malé Rozárce. Influencerka dokonce už poněkolikáté naznačila, že dívenka se u Soukupa trápí. "A druhá věc, doufám, že tedy ti novináři viděli, jak Róza začala plakat, když viděla svého úžasného otce. Takže asi tak," rozzuřila se Hanychová.

Vztahu s mediálním magnátem hořce lituje a nejraději by ho ze svého života úplně vymazala. To však kvůli dceři nemůže udělat. "Já už s touhle osobou končím, naprosto," vzkázala Hanychová, že téma Soukup už je pro ni pasé.

Nejsledovanější videa roku: Hanychová a Žilková a jejich životní eskapády (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.