Se zdravím Jiřiny Bohdalové je to jinak. Nejnovější zprávy z nemocnice

Herečka Jiřina Bohdalová ležela v nemocnici od 19. listopadu. Ještě na začátku prosince bojovala se silnou chřipkou na kapačkách, a ačkoliv musela kvůli zdravotním problémům zrušit několik plánovaných představení, věřila, že se brzy dostane domů. V péči lékařů však nakonec strávila dohromady bezmála měsíc.

Ke chřipce se totiž připojily i další zdravotní problémy. Nejčastěji se mluvilo o problémech se srdcem i s páteří. Ve čtvrtek portál Blesk přinesl informaci, že si herečka zlomila obratel. Novináři se přitom odkazovali na zdroje z nemocnice i z hereččina blízkého okolí, jak jste se mohli dočíst i v článku zde.

Štáb TV Nova však ve čtvrtek hovořil s ošetřujícím lékařem herečky a primářem kardiologického oddělení Petrem Neužilem, který vše uvedl na pravou míru. "Řekl bych, že je tam naštípnutý první bederní obratel. Je to starý nález, nic nového. Akorát to po nějakém diskomfortu začalo více bolet," vysvětlil.

[chooze:article;value:479085]

​​Herečka se před časem televizi Nova svěřovala, že trpí velkými bolestmi zad. "Je to kus těžkého života, prostě jsem špatně šlápla a hnula se mi páteř. Je to bolestivé," prozradila na konci listopadu.

V nemocnici prý podstoupila obstřiky páteře. Sama štábu TV Nova ale ve čtvrtek potvrdila, že ji konečně z nemocnice propustili do domácí léčby. Nyní doufá, že stihne představení, která má naplánována na leden. V první řadě se ale může těšit, že Vánoce stráví doma, a ne v nemocnici.

Na zdobení stromečku však musí národem milovaná herečka zřejmě zapomenout. "Teď bude záležet na rehabilitaci a na klidovém režimu. Je potřeba zdůraznit paní Jiřině, že potřebuje trošku klidový režim. Na druhou stranu nemůže být úplně v klidu," zhodnotil Neužil. "Já nejsem člověk, který by vzdával všechno, ne, ne. Ještě mě tu budete mít chvíli," pronesla herečka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.