Šéf plastické kliniky celebrit spáchal sebevraždu. Dohnaly ho k tomu deprese

O sebevraždě Řehořka informoval o víkendu deník Blesk. Spolumajitel Petra Clinic si vzal život už předminulý pátek.

Smutnou zprávu potvrdila jeho manželka, podle které nechal dopis na rozloučenou. "Nezaznamenala jsem žádné signály, ze kterých bych mohla tento jeho úmysl odvodit," řekla zmíněnému listu.

[chooze:article;value:512247]

Přiznala však, že Tomáš bojoval s depresemi. "Manžel v posledních letech úspěšně řešil hodně vážné zdravotní problémy, které se ale výrazně podepsaly na jeho psychice. Celkově je tato situace pro nás všechny, ale především pro děti, velice náročná," doplnila.

Řehořek ale údajně odmítal složité potíže řešit s odborníky.

"Jen stěží teď dokážeme pár slovy vyjádřit poděkování, které patří vám všem. Chodí nám obrovské množství zpráv pro Petru a kluky s podporou v těchto těžkých dnech, a protože není v našich silách odpovědět každému, zkusíme to aspoň takto. Mnohokrát děkujeme, protože jste prostě báječní! Každý máte své životy, starosti i radosti a přesto si najdete byť chvilku pro slova útěchy a podpory. Nemáme slov, pouze to jedno, děkujeme," uvedla Petra Clinic na facebooku.

[chooze:article;value:511461]

Klinika je oblíbená mezi celebritami. Ke stálým klientům patří třeba Lucie Vondráčková, Mahulena Bočanová, Vendula Pizingerová nebo Martin Dejdar.

Toho Řehořkova smrt hodně zasáhla. "Tomáš se oběsil v den, kdy začal karlovarský festival, a zpráva o jeho sebevraždě zasáhla mnohé české celebrity. R.I.P., Tomáši," napsal na sociálních sítích.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.