Seriáloví fanoušci v slzách. Zemřel oblíbený herec z Beverly Hills 90210

[chooze:gallery;value:34521]

​O odchodu Davida Gaila informovala na sociálních sítích jeho sestra Katie Colmenaresová. "Asi nebyl jediný den v mém životě, kdy jsi nebyl po mém boku, můj parťák, můj nejlepší přítel. Vždycky jsi byl připravený se mnou čelit čemukoliv a komukoliv," svěřila se sestra zesnulého herce.

"Nic už nebude stejné, ale každý den tě budu nosit v srdci. Byl jsi krásná, milující a divoká lidská bytost a chybíš mi každou vteřinu každého dne. Naše navždy už nikdy nebude," dodala Colmenaresová.

[chooze:article;value:523101]

​Gail si kromě role Stuarta Carsona v seriálu Beverly Hills, 90210 zahrál také postavu lékaře Joea Scanlona v nekonečném seriálu Port Charles. Objevil se také například v detektivce To je vražda, napsala nebo ve filmu Lásky z L. A. Po boku Bradleyho Coopera si zazářil také ve filmu Bending all the rules.

Na herce zavzpomínal i tvůrce podcastu o Beverly Hills, Pete Ferriero. "Byl plný života a neuvěřitelných příběhů. Jsem vděčný za to, že jsem ho poznal. Je mi moc líto, že svět ztratil někoho tak výjimečného. Byl darem pro nás všechny," svěřil se podle deníku People Ferriero.

Zemřela sexbomba 70. let. Hvězda populárního westernu podlehla rakovině (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.