Šestiletý chlapeček si šel hrát s malou sestrou. Pitbull mu roztrhal obličej

Šestiletý Dante Skordas skončil s vážným zraněním v nemocnici poté, co ho na sousedově dvorku ve městě Rockhampton napadl pitbull. Zvíře dítěti roztrhalo obličej, píše portál Daily Mail. Chlapci zůstala na levé tváři velká otevřená rána, která zasahovala až k uchu. Druhou ránu měl pak na pravé straně až k bradě.

Dante následně musel podstoupit tříhodinovou operaci. Kromě potrhaného obličeje, na kterém má nyní 30 stehů, má poškozené i zuby. Podle rodiny navíc málem přišel o život kvůli ztrátě velkého množství krve.

[chooze:article;value:516939]

Svědkem útoku byla také chlapcova dvouletá sestra, se kterou si na dvorku hrál. Na děti pak dával pozor jejich otec Andrew. Ten přiznal, že napadení na jeho synovi zanechalo psychické následky. "Bylo to velmi traumatizující, zvláště pro něj," uvedl Andrew portálu 7News.

"Otočil jsem se a kousl mě, když jsem si hrál. Táta musel psa ode mě rychle odtáhnout," popsal situaci šestiletý Dante. Jeho otec dodal, že vše se odehrálo nesmírně rychle a náhle. Syna považuje za hrdinu.

Majitel psa na pozemku nebydlí a soused se o pitbulla pouze staral. Tamní úřady zvíře odvezly a nyní vyšetřují okolnosti celého incidentu.

Žena se slunila na pláži, když ji kousl divoký pes. Podívejte se na záběry:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.