Sexbomba Brožová nechává lásku na osudu. Životního parťáka ale má

Kateřina Brožová slaví 55. narozeniny. Ale kdo by čekal bujaré oslavy, mýlil by se. "Budu nejspíš slavit s dcerkou na horách. Mám radši oslavy, co přirozeně vyplynou, a nevím, jestli ještě je co slavit. Není to nejhezčí číslo, ale nepřipouštím si to. Pořád někde lítám, starám se o rodinu, blízké a koně. A jsem šťastná, že jsem v práci, protože svoji práci miluju," řekla.

Herečka vypadá už léta pořád stejně a stárne s grácií. Péče o vzhled jí ale prý moc času nezabírá. "Věnovat se tomu, aby člověk trochu sportoval, jedl zdravě, ale já osobně jím všechno a miluju sladké. Krása ženy by měla vycházet zevnitř, z charakteru člověka," nechala se slyšet Brožová.

[chooze:article;value:487930]

​V minulosti byla Brožová vdaná za Zdeňka Tomana, se kterým má dceru. Její partneři byli i slovenský miliardář Boris Kollár nebo mediální magnát Jaromír Soukup. Nového muže prý v životě nemá. "Zamilovaná nejsem, ale žiju spokojený život a jsem šťastná. A co se týče nějakého fatálního vzplanutí, zamilování nebo vztahu, tak to nechávám osudu," svěřila se herečka.

Její životní parťačkou je její 21letá dcera Kateřina. "Studuje vysokou ekonomickou školu, je reprezentantkou v parkuru, věnuje se koním a pořád na něčem pracuje. Mám z ní radost. Ona mě v mojí profesi fandí, ale bylo období, kdy nechtěla prozrazovat, kdo je její maminka. A já to chápala," zavzpomínala Brožová.

Malá Katka vyrůstala v době, kdy na obrazovkách TV Nova bodoval dnes již kultovní seriál Pojišťovna štěstí. Brožová si v něm zahrála roli sexy mrchy Dagmar. Na obrazovky naší televize se teď po letech vrátila. Je novou posilou v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.