Šílené přiznání Vémoly: Lela před ním zamyká jídlo do skříně, už jedl i z koše

Karlos Vémola vzbuzuje v lidech rozporuplné reakce. "Žiju si svůj sen, za to mě hodně lidí nemá rádo. Jdu do určitých extrémů, ale tak já život chci žít. Nikomu neříkám, jak mají žít ostatní. Pokud v životě máte nějaký sen, tak si ho běžte splnit. Můžou to být blbosti. Pořídil jsem si veverky, protože jsem je v dětství chtěl. Tak je mám," zmínil známý bijec.

"V životě jsem byl v tolika těžkých situacích, že už jsem tady dávno nemusel být. Žiju každý den, jako bych žil ten poslední. Každý den musím jít do extrému a není to nějaká póza. Je to životní styl. Ničeho nelituju. Neříkám, že všechno, co jsem udělal, bylo správné, ale rozhodně ničeho nelituju. Všechno, co jsem udělal, mě v životě posunulo," vysvětlil Karlos, který nechává lidi nahlédnout do svého života v novém filmu Karlos.

[chooze:article;value:537421]

Pozornost médií mu nevadí, pro Lelu a děti to ale prý je náročné. "A vůbec i život se mnou. Já si myslím, že bych takhle silnou partnerku nikde jinde nenašel. Za každým úspěšným mužem musí stát silná žena a Lela pochopila, že na ni nebudu mít nikdy dost času. Ona za mě musí zaskakovat ty věci, na které nemám čas, a musí tomu ten život se mnou přizpůsobit," popsal. 

A vše, co dělá, se točí hlavně kolem sportu. Před zápasem musí zápasníci navážit požadovanou hmotnost pro daný souboj. Jejich praktiky, jak toho dosáhnout, bývají mnohdy extrémní. "Já nakupuji jen potraviny, které daný den můžu sníst, protože jinak bych to sežral. Tak extrémní mám hlad. Žena má v šatníku zamčenou svoji lednici pro děti. Oni jedí nahoře, aby to dole nebylo, protože já bych to snědl," popsal extrémní přípravy Vémola.

"Stávají se takové situace, že vytahuju i jídlo z koše, sežeru i něco zvířatům, když mám velký hlad. Před zápasem se u nás nevaří, Lela na jídlo chodí s dětmi ven. Lidé si to nedokážou ani představit. Klobouk dolů před Lelou, že tohle zvládá. Pomáhá mi hodně a je to moje velká opora," uzavřel Karlos.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.