Silný moment pro Aničku Slováčkovou: Takhle jsem si už dlouho nepobrečela

[chooze:gallery;value:32535]

Kromě svého boje zvládá Anička Slováčková pomáhat i ostatním. V neděli se zúčastnila slavnostní události ke Dni onkologických pacientů, kde dokonce získala jednu z cen. "Hvězdou odpoledne byla Anička Slováčková, která dostala cenu HOP za podporu onkologických pacientů," sdílel na sociálních sítích náměstek ministra zdravotnictví Václav Pláteník (KDU-ČSL).

Zpěvačka přiznala, že celý den se jí dotkl u srdce. "No, takhle jsem si teda dlouho nepobrečela jako dnes. Moc všem děkuju," přiznala Slováčková v neděli v příběhu na instagramu"Bylo to neuvěřitelně dojemné. Anička je strašně milá a silná. Žádná míra ješitnýho buranství to nemůže změnit," ocenil mladou umělkyni Pláteník.

[chooze:article;value:557485]

Slováčková dlouhodobě pomáhá pacientům s rakovinou. Ona samotná s ní bojuje již podruhé. "Děkujeme, Aničko, za podporu, krásné vystoupení a tu neuvěřitelnou energii, kterou rozdáváte, kamkoliv vstoupíte," sdílela pacientská organizace Moje plíce, která pomáhá lidem bojujícím s rakovinou plic.

I pro zpěvačku je celá léčba velmi náročná. "Snad jsme vám zpříjemnili i my dnešní mezinárodní Den onkologických pacientů. Přejeme moře pozitivní energie a sil, krásné dny s úsměvem na tváři," doplnili zástupci charitativní skupiny.

​Slováčkové se podruhé vrátila rakovina. Jednou nad nemocí již zvítězila (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.