Školačka může rovnou do důchodu. Vydělala obří balík na prodeji hraček

Když Pixie Curtisová rozjela internetový obchod s hračkami a doplňky, ukázala neobyčejný podnikatelský um, jenže práce jedenáctileté holčičce zabírala většinu času. Po dlouhém zvažování se tedy s maminkou rozhodly, že by si měla odpočinout a vrátit se k činnostem běžným pro obyčejné předpubertální děvče, tedy soustředit se na školu, kamarády a zábavu.

"Pixie se rozhodla pověsit internetové podnikání s hračkami na hřebík. Chce se totiž soustředit na blížící se přestup na střední školu," řekla v rozhovoru pro news.com.au matka talentované holčičky Roxy Jacenková. Ohromné jmění dívce přinesl především prodej hračky fidget spinner.

[chooze:article;value:490720]

​"Když to zkrátím, během několika posledních měsíců jsme s rodinou diskutovali, co bude dál. Rozhodli jsme se, že i když to byla báječná cesta, která začala před třemi lety, je na čase soustředit se na střední školu, která je už za rohem," vysvětlila podle portálu Mirror maminka jedenáctileté Pixie.

"Přestože náš on-line obchod Pixie's Pix nezrušíme, vrátí se ke svým začátkům, kdy nabízel převážně dětské vlasové doplňky. Je to varianta, kterou budeme zvládat s mnohem menšími časovými náklady i tlakem na Pixie," vysvětlila Roxy, proč její dcera odchází do pomyslného důchodu.

Poslanci chtěli úplně zrušit EET. Je to pouhá zátěž pro podnikatele, tvrdí poslanci (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.