Skupinka měla zmlátit muže na koupališti. Bránil dívku, skončil v nemocnici

Muži napadli návštěvníka koupaliště podle policistů minulý čtvrtek. "Trojice mužů tam začala slovně obtěžovat mladou dívku, které se následně zastal poškozený. Jelikož byli agresoři v přesile, začali na poškozeného plivat a následně jej i napadat," popsal policejní mluvčí Richard Hrdina.

"V bojových postojích mu nejprve dva útočníci uštědřili několik facek a ran pěstí a následně třetí útočník v růžových plavkách přistoupil k poškozenému a kombinací kopů a úderů pěstí do obličeje ho poslal k zemi. Ihned poté z koupaliště utekl a schoval se v nedalekém křoví," dodal.

[chooze:article;value:565567]

Dvojice jeho kamarádů rychle zabalila věci, nasedla do auta a snažila se vyjet z koupaliště. "Jelikož ale neměli zaplacený parkovací lístek, tak se zasekli u závory, a jeden z mužů tak vyběl k parkovacímu automatu. Po několika minutách marných pokusů, kdy se mu nedařilo zaplatit, se rozhodl si vyřídit účty s automatem, a to opět pěstmi. V boxerském postoji do něj začal bít pěstmi, ale ani tak ho nedonutil, aby jejich auto pustil ven," uvedl Hrdina.

Do auta mezitím nastoupil i muž v růžových plavkách. Ten bosý a polonahý přiběhl z vedlejší ulice. 

"Po malé chvíli se jim pak podařilo zaplatit a rychle odjeli neznámo kam," sdělil Hrdina. Po útoku napadenému zjistili v nemocnici několik zlomenin v obličeji.

[chooze:article;value:561223]

"Kriminalisté z 1. oddělení Prahy I ve spolupráci s policisty místního oddělení Břevnov zajistili kamerové záznamy a začali po trojici mužů okamžitě pátrat. Vyhodnocením kamer a za využití operativně pátracích prostředků zanedlouho všechny tři muže ztotožnili a předvolali je na policejní služebnu," doplnil Hrdina.

Kriminalisté trojici obvinili z výtržnictví a ublížení na zdraví. Vzhledem k tomu, že podle policistů nejde o jejich první takový problém, hrozí jim až tři roky za mřížemi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.