Skutečně "rodinná firma". Šéf během pár měsíců oplodnil tři zaměstnankyně

Netradiční příběh se odehrál v jedné malé firmě ve střední Itálii. Její 32letý šéf tam dokázal během pár měsíců oplodnit hned tři své zaměstnankyně. Tamní obyvatelé si dělají legraci, že se rozhodl založit doslova rodinnou firmu. 

Firma v kraji Lazio zaměstnává přibližně 30 lidí a má tři pobočky v sektoru zdravotnictví. Její šéf Mario S. navázal vztah s první ženou v únoru 2022. Žena po krátké době otěhotněla a v lednu letošního roku se jí narodil chlapec. V té době už ale s mužem nebyla, protože vztah se rozpadl a ona se v srpnu odstěhovala k rodičům, píše web SudTirolNews.it.

Během jejího těhotenství si navíc otec dítěte našel další ženu, která také otěhotněla. Porodit by měla letos v červnu. O existenci druhé partnerky a jejího miminka se přitom ta první dozvěděla jen díky sociální síti Instagram. Na ten totiž druhá žena nahrála fotografie z oslavy pro miminko, tzv. baby shower, která se pořádá pár týdnů před porodem. Na fotkách z oslav byl i Mario S. Následně se ozvala třetí žena, která také s mužem čeká dítě. Dítě číslo tři by mělo na svět přijít letos v říjnu. 

[chooze:article;value:490872]

​Mario S. se nyní bude muset zodpovídat u soudu, protože matka jeho prvního dítěte podala žalobu. Muž totiž odmítá jít na test DNA a uznat otcovství. "Ale bude to muset udělat v nadcházejícím soudním řízení," řekl právník ženy Antonio Carugno pro italský web Corriere della Sera. První termín soudu byl stanoven na 21. září.

Zda vytížený podnikatel převezme zodpovědnost za své další dvě děti, není jasné. "První dvě matky jsou samoživitelky a doufám, že alespoň ta třetí bude mít větší štěstí," řekla první žena. Zároveň varovala všechny ostatní zaměstnance Maria S. "Buďte opatrní a nenechte se oklamat. Není správné, aby se takto choval zaměstnavatel," dodala. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.