Sladké tajemství Dominiky Myslivcové je venku. Známá blondýnka bude maminkou

Myslivcová nebyla v posledních měsících na sociálních sítích příliš aktivní. Svým fanouškům se následně omluvila. "Je pravda, že jsem teď ten instagram fakt zanedbávala. A to z jednoho jediného důvodu. Od prosince jsem pracovala na jednom novém projektu," přiblížila v sobotu Myslivcová.

O den později pak šla ven se svým sladkým tajemstvím. Dominika se stane maminkou. Na instagramu se totiž pochlubila fotografií, na které je pouze v bílém spodním prádélku a v ruce drží dětskou lahvičku. Navíc je patrné i její zvětšující se bříško. "Projekt BABY," okomentovala snímek. Přidala také hashtagy jako "budu máma" a "pořád tomu nevěřím".

[chooze:article;value:464189]

Svého prvního potomka čeká s podnikatelem Zdeňkem, se kterým už nějakou dobu tvoří pár. Zda to bude chlapeček, nebo holčička, však blondýnka ještě neví. "Na miminko se těším moc. Co se týče pohlaví, tak to ještě nevíme. Chceme si to nechat jako překvapení na baby shower (oslava na počest nastávající maminky a děťátka, pozn. red.)," řekla TN.cz Dominika.

Jejich rodina se tak rozroste o dalšího člena. Mladší sestra Dominiky Natálie má totiž už tři děti, dvojčata Markuse a Matiase a malou Nemiu. Známá blondýnka si tak může svou novou roli, která ji brzy čeká, vyzkoušet.

[chooze:gallery;value:30471]

Podívejte se na rozhovor s Dominikou Myslivcovou v pořadu TALK!:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.