Slavná herečka tvrdí, že se jí dotýkají mimozemšťané. Sama je prý přivolala

Možná ji znáte jako Elise z filmu Klub odložených žen či jako Helen ze snímku Smrt jí sluší. Řeč je o oscarové herečce Goldie Hawnové. Ta teď podle deníku Metro přišla s tvrzením, kterým šokovala nejednoho svého fanouška.

Sedmasedmdesátiletá herečka totiž tvrdí, že se kromě hollywoodského světa dostala i do toho mimozemského. Podle deníku Metro měla dokonce mimozemšťany sama požádat, aby ji navštívili. A jak si přála, tak se také stalo.

"Vyšla jsem ze dveří, posadila se na římsu a podívala se na temnou oblohu. Viděla jsem všechny ty hvězdy. A jediné, na co jsem dokázala myslet, byla otázka, jestli jsme jediná planeta v celém širém vesmíru, na které je život," popsala. Následně prý zavolala do nebe: "Vím, že nejsme sami, a jednou bych tě ráda potkala."

[chooze:article;value:515047]

​O čtyři měsíce později se mělo její přání vyplnit. Herečka prý odpočívala v autě, když znenadání uslyšela vysokou frekvenci. Poté prý uviděla tři "hlavy trojúhelníkového tvaru". Mimozemšťané údajně byli stříbrné barvy, měli malý nos a neměli uši.

Bytosti z jiné planety na herečku podle jejích slov ukazovaly. "Diskutovaly o mně, jako bych byla předmět," popsala. Nemohla se pohnout a mimozemšťané se jí měli dotknout. "Bylo to jako prst boží," vzpomínala. "Byl to nejshovívavější, láskyplný pocit. Bylo to mocné a plné světla," řekla.

Podle hvězdy se setkání odehrálo zhruba před 50 lety, když jí bylo 20 let a pracovala jako tanečnice. Vyvolalo v ní ale obrovskou fascinaci vesmírem a mimozemskými jevy. Svůj zážitek, na který prý nikdy nezapomene, nyní popsala v podcastu Time to Walk. "Není to žádná legrace," řekla v závěru. "Nic není nemožné," doplnila.

Děsivý úkaz na obloze. Blesk zobrazil obličej mimozemšťana:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.