Slavného herce chtějí odpojit od přístrojů! Lékaři už mu nedávají šanci

Diváci Toma Sizemorea znají z akčních trháků, jako je třeba Černý jestřáb sestřelen či Zachraňte vojína Ryana, kde v rolích vojáků často bojoval o život. V realitě to ale vypadá, že herec svůj boj s mozkovým aneuryzmatem prohrává. Lékaři označují jeho stav za beznadějný a navrhli rodině odpojení slavného herce od přístrojů, jak píše portál Fox News.

"Lékaři už sdělili jeho rodině, že u něj není naděje na zlepšení. Doporučili jim rozhodnout o ukončení jeho života. Rodina nyní toto doporučení zvažuje," uvedl hercův agent Charles Lago, který také poděkoval fanouškům za jejich modlitby a za stovky povzbudivých zpráv vyjadřujících podporu.

[chooze:article;value:490968]

​Sizemore zkolaboval časně zrána v sobotu 18. února. Od té doby je v péči lékařů na jednotce intenzivní péče v jedné z nemocnic v Los Angeles, připomíná web Variety. Je stále v kritickém stavu.  

[chooze:gallery;value:30486]

​Jeho herecká kariéra dosáhla vrcholu v 90. letech a na přelomu tisíciletí. Diváci si jej mohou pamatovat mimo jiné z trháků, jako jsou Nelítostný souboj či Takoví normální zabijáci. Sizemore se narodil roku 1961 v Detroitu, ale už dlouhá léta žije v Los Angeles.

[chooze:article;value:490893]

​V minulosti měl herec četné problémy se zákonem a téměř po celou dobu své kariéry se potýkal se závislostí na drogách. O svých potížích s návykovými látkami otevřeně mluvil a v roce 2013 na tohle téma vydal knihu, podotýká deník Los Angeles Times

Herec z Avengers se těžce zranil při odklízení sněhu. Skončil v nemocnici (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.