Slavný britský moderátor čelí sexuálnímu skandálu. Udala ho vlastní žena

Televizní ikona, ke které vzhlížely miliony lidí ve Velké Británii. Tím ještě donedávna byl světoznámý moderátor britské veřejnoprávní televize Huw Edwards. Byl mezi prvními, kteří v září roku 2022 oznamovali smrt královny Alžběty.

Moderátorská hvězda, která vydělává v přepočtu okolo 12 milionů korun ročně, byla téměř u všech klíčových okamžiků novodobé historie. Mnozí Edwardse označovali za národní poklad. Teď nejspíš jeho zářná kariéra končí.

[chooze:article;value:512905]

O tom, že si někdo z BBC kupoval závadné fotografie, se mluvilo několik dní. Nevědělo se ale, kdo oním hříšníkem je. Ostře sledovaná kauza vyplula na povrch v průběhu minulého týdne, když matka dotčeného teenagera oznámila, že si její potomek za peníze od moderátora BBC kupoval kokain.

Slavného novináře nakonec prozradila vlastní manželka. V prohlášení uvedla, že je to právě její manžel, který nezletilé osobě v průběhu tří let vyplatil za sexuálně laděné fotky v přepočtu téměř jeden milion korun.

[chooze:article;value:512600]

"Vzhledem k nedávným zprávám vydávám toto prohlášení po pěti nesmírně těžkých dnech pro naši rodinu. Huwovi je velmi líto, že nedávné spekulace v médiích zasáhly tolik kolegů. Doufáme, že toto prohlášení je ukončí," uvedla.

Sám 61letý novinář, který ve skandálu, jenž v Británii zatím nemá obdoby, hraje hlavní roli, se ke kauze zatím nevyjádřil. Podle jeho manželky dlouhodobě trpí těžkými depresemi a po událostech z posledních dnů musel být hospitalizován. S médii chce mluvit po svém propuštění z nemocnice.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.