Slavný herec vyděsil fanoušky svým vzhledem. Byla to chřipka, tvrdí

[chooze:gallery;value:34925]

Andersona minulý týden zachytili fotografové v Londýně a fanoušci se o svého oblíbeného herce okamžitě začali strachovat. Na zveřejněných fotografiích vypadal strhaně a sám sobě se téměř nepodobal. Kvůli jeho nedávným problémům s drogami se tak začaly rojit nejrůznější spekulace.

"Díky vám všem za lásku a za starost. Měl jsem opravdu příšernou chřipku," napsal Anderson v úterý na své instastory. Později zveřejnil také samostatný příspěvek, ve kterém se pochlubil dvěma aktuálními selfíčky, které si pořídil cestou na natáčení.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Paul Anderson (@boyceyboycey)

 "Cítím se dobře a vracím se do práce," napsal na instagram. Herec tak uklidnil své fanoušky, kteří se o něj poslední dobou báli. S hvězdou Gangů z Birminghamu to totiž šlo z kopce už od konce minulého roku, když u něj podle deníku Daily Mail policie našla kokain a amfetaminy.

Strážníci ho tehdy opilého odvezli z jedné z londýnských hospod na policejní stanici a provedli test na drogy. Ten prokázal, že Anderson měl v těle kokain. V podniku s ním mělo navíc být jen 17měsíční dítě, píše web Mirror. V lednu poté herec stanul před soudem, který mu udělil pokutu ve výši 1 345 liber (cca 40 000 Kč) za držení drog.

[chooze:article;value:543561]

"Vždy si pamatujte, že nikoho nezajímá pravda, když lež je mnohem zábavnější. Jsem zpět, nebojte se," stálo v Andersonově prohlášení. Fanoušky tak upozornil na to, aby nevěřili všemu, co vidí v médiích.

Šestačtyřicetiletý rodák z Londýna se proslavil hlavně v populárním seriálu Gangy z Birminghamu, kde od roku 2013 ztvárňuje roli Arthura Shelbyho. Objevil se také v několika úspěšných filmech jako například Sherlock Holmes: Hra stínů nebo po boku Leonarda DiCapria v oscarovém snímku REVENANT Zmrtvýchvstání.

Zemřela významná americká herečka. Zářila léta na Brodwayi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.