Slováček laškoval s bývalou milenkou. Drsná reakce Dády Patrasové

[chooze:gallery;value:30031]

Saxofonista Felix Slováček před týdnem vystoupil na vzpomínkovém večeru na počest Jiřího Menzela. Tam se ovšem podle deníku Expres setkal i se svou bývalou milenkou Lucií Gelemovou, se kterou dokonce ve volných chvílích seděl u stolečku, a společně si sem tam i zaujatě šeptali.

Jejich setkání ovšem vykolejilo Slováčkovu manželku Dádu Patrasovou, které se muž ani slovem nezmínil. "Tak já o tom nevím. Kdy to bylo? To já vůbec nevím, oni se tam setkali náhodou, nebo cíleně, nebo jak to je?" dotazovala se herečka, poté co se o zmíněném večeru dozvěděla.

[chooze:article;value:516892]

Po chvíli ovšem dospěla k závěru, že výtvarnice by pravděpodobně neměla důvod na večírek jít, pokud by se s Felixem předem nedomluvila. "Myslím si, že paní Gelemová neměla s panem Menzelem nikdy nic společného, takže to bude asi ta druhá verze. Paní Gelemová je vytrvalá, co vám na to mám říct?" usoudila Patrasová v rozhovoru pro TN.cz.

Chybu ovšem přičítá i svému manželovi. "Já nejsem on. Já si myslím, že kdo se obtěžovat nechá, tak se nechá, a kdo se obtěžovat nenechá, tak tomu prostě zamezí. Proto to není otázka na mě, ale na něj," svěřila se bývalá dětská hvězda.

[chooze:article;value:557493]

Slováček ovšem své údajné pletky řešit odmítá, aktuálně totiž řeší větší starosti. "Prosím vás, já jsem teďka na pohřbu a nebudu odpovídat," reagoval stroze Slováček.

Slováček oslavil 80. narozeniny. Jeho dcera popsala, jak jí v životě pomohl (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.