Slováček přišel o majlant. Bojovat nechce: Nemám na to čas ani nervy

[chooze:gallery;value:35982]

​Když Slováčkovi firma rapidně zvýšila zálohy na energie, pořádně ho to rozčílilo, místo původních 5 tisíc korun za měsíc, po něm chtěli 25 tisíc. Hudebník proto záhy změnil dodavatele, jenže za tři měsíce, kdy běžela výpovědní lhůta, musel zaplatit 75 tisíc.

Původně chtěl požádat o jejich vrácení a s firmou si to plánoval vyřídit, jenže to si rozmyslel. "No nic, potom jsme to zaplatili a tím to skončilo. Já nevím, jakým způsobem bych to měl získat zpátky," přiznal hudebník pro TN.cz.

[chooze:article;value:545015]

O soudu či dalších způsobech, jak si peníze vydobýt, nechtěl ani přemýšlet. "Heleďte, já na to nemám čas, ani energii, ani nervy," vysvětlil Slováček. V tuto chvíli by už prý bylo jakékoliv snažení marné. "To se stejně muselo vyřešit snad do deseti dnů jenom a teď je to půl roku," dodal.

Aktuálně má jiné starosti. Kromě koncertování se totiž bojí o svou dceru Aničku, která bojuje s rakovinou. Nedávno přiznal, že jeho prioritou teď je, aby jí splnil vše, co si přeje. "Teď se snažím Aničce plnit sny. Měla třeba velký sen jet na Vánoce do New Yorku a vidět vánoční New York, tak jako ho zná z filmů," svěřil se nedávno manžel Dády Patrasové.

Felix Slováček oslavil 80. narozeniny. Jeho dcera popsala, jak jí v životě pomohl (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.