Slováček prozradil, jak postupuje léčba Aničky: Prognózy nejsou bůhvíco

[chooze:gallery;value:32535]

​Felix Slováček promluvil o tom, jak pokračuje léčba jeho dcery. "Anička se teď sice pere s tím problémem, ale pere se s ním statečně. Doufám, že bude mít štěstí a ještě něco od Pána Boha a že to všechno překoná," popsal v rozhovoru pro slovenský deník topky.sk Slováček.

Výsledky léčby se prý zatím nedají předpovídat. "Skončila jedna chemoterapie, teď skončila druhá, ty prognózy u takové nemoci nejsou bůhvíco. Po další chemoterapii to ale může být úplně jinak," doplnil hudebník.

[chooze:article;value:557026]

Aničku neskutečně obdivuje. "Já si nedovedu představit, že bych to zvládal líp. Máme samozřejmě strach, ale co můžeme dělat. Ona sama se s tím pere tak, že se zdá, že ji to vůbec nezajímá. Zpívá, hraje, koncertuje, s kapelou natáčí klipy. Já to ale chápu, protože přece jen ta práce člověka odvede od blbostí a těch tmavších situací v životě," vysvětlil Slováček.

Podle něj vše dopadne dobře. "Nepřipouštím si žádné coby kdyby, já si připouštím, že bude mít to štěstí a vyhraje nad touhle hnusnou nemocí," dodal Slováček. Přiznal, že není hrdý jen na Aničku, radost mu dělá i syn Felix. "Výborně hraje na saxofon, výborně zpívá, stal se dirigentem v Karlínském divadle, z toho mám velkou radost, neboť vždy jsem z něj chtěl mít dirigenta," svěřil se.

Dáda je Dáda. Občas ji obejmu a dám si panáka, říká Slováček (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.