Slováček zlomil nad Dádou hůl: Trest za řízení v opilosti si zaslouží

[chooze:gallery;value:30031]

​Dva roky bez řidičáku a pokuta 200 tisíc korun. S tím odešla Dáda Patrasová po roce a půl vyšetřování nehody z loňského května. Její manžel Felix Slováček pokládá trest za přiměřený.

"Já bych to viděl tak, že jsou zákony, a když se nedodržují, tak se musí platit vina. To je celé. Já přijímám to, co rozhodli, no. Co mám dělat?" řekl saxofonista televizi Nova.

[chooze:article;value:519752]

Verdikt u soudu padl minulou středu, na veřejnost se informace o něm dostala v pondělí. Dáda ho odmítá komentovat, proti rozsudku se však neodvolala.

"Obviněné osobě byla prokázána vina v případu přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Rozhodnutí je pravomocné," uvedl místopředseda Obvodního soudu pro Prahu 10 Josef Mana. 

[chooze:article;value:516892]

Patrasová bourala v zatáčce před svou pražskou vilou, mercedes "zaparkovala" do betonového zátarasu. Předtím ještě narazila do zaparkovaného auta. Celou dobu odmítala, že by řídila pod vlivem, dechovou zkoušku ale odmítla.

Hrozily jí až tři roky za mřížemi. Navíc to nebyl její první alkoholový karambol za volantem. V prosinci 2018 narazila do auta na semaforech a nadýchala dvě a půl promile. Shodou okolností tím policii pomohla dopadnout hledaného Ukrajince, který řídil nabouraný vůz.

Z hvězdy dětí sexsymbolem. Dáda popsala legendární erotickou scénu s Abrhámem (2/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.