Slováčková poprvé promluvila o výsledcích léčby. Pořád funguju, svěřila

[chooze:gallery;value:32535]

​Anička Slováčková pořád statečně válčí s rakovinou. Zákeřná nemoc, kterou už jednou zvládla pokořit, jí tentokrát napadla plíce. Zpěvačka a herečka nyní popsala, jak pokračuje dlouhá léčba.

Podle Slováčkové se nálezy díky chemoterapiím zmenšily. "Zmenšilo se to jak v plicích, tak v uzlinách, takže je to určitě na dobré cestě," popsala mladá dívka. "Mám se dobře," řekla herečka pro TN.cz.

[chooze:article;value:543941]

​Na následující měsíce už má Slováčková velké plány, které jí nepřekazí ani náročná léčba. "Točíme Ordinaci a mám tam hezkou linku s Ivanem Luptákem," uvedla herečka, která v seriálu ztvárňuje oblíbenou zdravotní sestřičku Radku. "Pořád funguju stejně, jako než jsem byla nemocná. V práci jsem se nezastavila," dodala.

Úspěšná zpěvačka

Kromě herecké kariéry má Slováčková slušně rozjetou i tu hudební. Právě s kapelou ji v následujících měsících čeká spousta práce. "Máme před sebou celou krásnou sezónu s kapelou, kde budeme hrát věci z nové desky," popsala zpěvačka.

S kapelou vyrazí Slováčková i na festivaly a spoustu různých slavností. "Bude tam toho hodně. Těším se na to, protože v létě je to vždycky krásně nabité," užívá si zpěvačka. Právě koncerty jsou podle Slováčkové hlavní důvod, proč hudbu dělá. "Je to takové to slunce uprostřed tmy," dodala. 

Anička Slováčková loni pro pořad Snídaně připravila speciální vánoční píseň, kterou si lidé zamilovali:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.