Slováčková sdílela krásný pozdrav z dovolené: Řekla, co musela vzít s sebou

[chooze:gallery;value:32535]

Zpěvačka Anička Slováčková na instagramu zveřejnila snímek z dovolené. Užívá si na něm v krásných šatech jeden z teplých večerů. "Turecko," doplnila k fotografii. Ke svým sledujícím se však rozhodla být upřímná a prozradila jim, co jí na dovolené nemohlo chybět. "Tyhle vlasy jsem doma nechat nemohla," poukázala na blond paruku.

Už dříve se totiž svěřila, že díky ní se cítí více sama sebou. "Poprvé v životě jsem se zamilovala do paruky, protože jsem v ní byla najednou zpátky já. Až jsem slzu uronila," popsala před několika týdny zpěvačka na sociálních sítích a poděkovala za klid v duši, který jí dodala. Právě určitá duševní hygiena a pohoda je podle ní to nejdůležitější. 

[chooze:article;value:558396]

Zpěvačka tak mnohými příspěvky dodává svým sledujícím kuráž. Ač bojuje s rakovinou a podstupuje náročnou léčbu, ukazuje, jak je důležité nic nevzdávat. "Červen je skoro pryč. Nechápu. Včera jsem vstala a bylo 1. 6. a dneska už se s tímhle krasavcem můžeme pomalu loučit. No, tak jo, no. To bylo rychlejší než obvykle," sdílela před pár dny několik střípků z června, které shrnují, jak jej prožila.

Na snímcích jsou vidět chvíle s přáteli, mazlíčky, první letošní várka nasbíraných hub i užitý festival a pouť. "Vystřelil mi na střelnici prasátko. Říkáme mu Květuška," pochlubila se zpěvačka novým plyšákem. I ve své nové písni Léto poukazuje na to, jak je důležité užívat si každého momentu.

Anička Slováčková o tajemném příteli: Ukážu ho, až mě požádá o ruku (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.