Slováka opustila žena, tak polil lidi v čekárně hořlavinou a chtěl je zapálit

Muž své bývalé partnerce před budovou ambulance podle policie nejprve vyhrožoval smrtí, vzápětí ji postříkal neznámou hořlavou látkou.

"Žena v obavě o svůj život vběhla do čekárny před ambulancí. Muž před čekárnou hořlavou látkou postříkal i příbuznou ženy a látku vylil na dveře čekárny i podlahu," popsali policisté.

Potom se snažil do místnosti hodit zapálenou cigaretu, ohnivé peklo se pokoušel rozpoutat i zápalkami. "Naštěstí se mu to nepodařilo, protože mu v tom zabránili duchapřítomní lidé v čekárně i poškozená žena," pokračovali.

[chooze:article;value:511815]

Tím to ale neskončilo, hořlavinu nalil do očí dalšímu příbuznému své expřítelkyně. Ani toho se mu ale naštěstí zapálit nepodařilo. Neuspěl ani s podpálením auta, a tak se nakonec pokusil z místa utéct.

"Daleko se však nedostal, protože už po pár metrech padl do náručí mužům zákona. Ti ho omezili na osobní svobodě a po vykonání potřebných procesních úkonů umístili do cely," uzavřela policie.

Agresor si už vyslechl obvinění z pokusu o ublížení na zdraví, poškozování cizí věci a nebezpečného vyhrožování. Vyšetřovatel ho chce poslat do vazby.

Brutální vražda na Slovensku. Posekané tělo matky dvou dětí našli poblíž školy (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.