Slovenskému zpěvákovi našli další nádor: Prozradil, jak se mu daří

[chooze:gallery;value:36029]

Exkluzivně pro TN.cz uvedl zpěvák celou situaci na pravou míru. Rakovinu prostaty mu prý totiž diagnostikovali už před dvěma lety, kdy se léčil s rakovinou tlustého střeva. Tehdy mu lékaři dávali jen minimální šanci na přežití.

"To, že mám další nádor, je věc stará dva roky. Tehdy mi vyoperovali 35 cm střeva kvůli dvěma nádorům a už tehdy našli další nádor na prostatě," řekl. Je prý ale pod dohledem lékařů a pravidelně chodí na odběry krve a vyšetření. "Každé dva až tři měsíce mě posílají na CT nebo magnetickou rezonanci a sledují mě," dodal.

"Zatím je to v dobrém stadiu, lékaři říkají, že je to super. Nemám žádné metastáze. Jen to sledují a nic jiné se neděje. Jsem absolutně v pohodě," zdůraznil. Protože se navíc už roky léčí i se srdečním onemocněním, lékaři pro něj dokonce vymysleli speciální přezdívku. "Říkají mi mimozemšťan," svěřil se pobaveně.

[chooze:article;value:557485]

I přes nemoc se naplno věnuje své práci a rozhodně se nenudí. "Pracuji, koncertuji, režíruji, píšu scénáře, jsem v pořádku, nic se neděje," řekl. V současné době navíc dokonce připravuje i televizní pořad Otto Weiter Show.

Na jednom z jeho posledních koncertů dokonce jako host vystupoval i italský hudebník Davide Mattioli, kterého prý zprávy ze slovenských médií pořádně vyděsily. Ihned tak údajně zkontaktoval dalšího italského umělce, a to zpěváka Drupiho, který Weiterovi nabídl, že se může léčit u jeho lékaře. "Pobavilo mě to," smál se Weiter.

Ten chce hlavně dodat sílu všem lidem, kteří s onkologickým onemocněním také bojují. "Jde se dál. Je to o pozitivním myšlení. Díky tomu, že dál pracuji, koncertuji, jsem veselý a na koncertě skáču po reproduktorech, tak jim dávám sílu," uzavřel zpěvák.

Jak připomíná web topky.sk, Weiter roce 2020 náhle přišel o milovanou manželku Andreu Fischerovou. Navzdory nepřízni osudu ale našel oporu ve zpěvačce Petře Maxinové, kterou si vzal vloni za manželku. 

Zpěvačka Tereza Kerndlová měla dopravní nehodu. Šlo mi o život, popsala:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.